Tarihce
09 Şubat 2018

TARİHÇE : Eski Hastanemiz inşaatına 19.06.1987 yılında başlanmış olup 01.11.1990 tarihinde Sağlık Bakanlığınca kabulü yapılmıştır.1991 Yılından itibaren aktif olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Artan hizmet ihtiyacına binaen Sağlık Bakanlığı 50 yataklı hastanemize onay vermiştir. 2014 tarihinde 50 yataklı yeni hastane binamıza başlanmış olup 2016 yılında bitirilerek hizmete açılmıştır.

YAPISAL ÖZELLİKLER: Eski Hastane binası; zemin kat ile beraber üç katlı olup her kat 893 metrekaredir. Yeni hastane binamız biri bodrum kat olmak üzere 4 kat olup oturum alanı her kat için 2000 m2 dir.Lojman ve yan tesisleri bulunmamaktadır. Hastanemiz 50 Yataklı bir hastane olup; Dahiliye, Kadın-Doğum, Genel Cerrahi, Ortopedi, Anestezi, Çocuk Hastalıkları bölümünde poliklinik ve yatış yapılarak tedavi hizmeti sunar Diş polikliniği 08-16 saatleri arasında, Acil polikliniği, laboratuar, röntgen birimleri 24 saat kesintisiz hizmet verir.Hemodiyaliz ünitesi fiziki ve teknolojik donanımı en üst düzeyde yapılandırılarak haftanın 3 günü hizmet vermektedir. Hastanemiz aynı zamanda 112-B statüsünde Acil hizmeti vermektedir. Görüntülü hizmetin artırılması için Hastanemizde görüntüleme yöntemlerinden röntgen ve USG cihazı kullanılmaktadır. Hastanemiz 30.04.2006 tarihinde tam otomasyona geçmiştir. Hastanemizde tüm birim ve fonksiyonlarda yapılan işlemler bilgisayar ortamında gerçekleştirilmektedir. Hastanemizin sabit altyapısı yeniden gözden geçirilmekte olup, özellikle acil servisin en iyi hizmeti verebilecek şekilde yapılandırılma çalışmalarına başlanmıştır. Hastanemizin bilgisayar ağı kesintisiz güç kaynağı (U.P.S) ile beslenmektedir. Ana şebeke kesilmesinde (enerji) otomatik olarak jeneratör grubu devreye girmekte olup, kesintisiz bir çalışma sürmektedir. Hastane poliklinik hizmetleri görüntülü monitörlerle hastaların hizmet sırasını göstermektedir. Toplantı salonu mevcuttur. Muayene, ayaktan veya yatarak tetkik, tanı ve tedavi hizmetleri verilmektedir. T.C. Sağlık Mevzuatına tabidir ve bu kanun ve yönetmeliklere uygun olarak çalışmaktadır. Hak sahibi olarak tanımladığımız müşterilerimiz; tedavi talebinde bulunan hastalar veya sahiplerini, tanı talebinde bulunan hastalar veya sahiplerini, herhangi bir nedenle sağlık kontrolü amacıyla gelen şahısları, resmi veya özel diğer kuruluş ve hastaneleri kapsamaktadır. Kalite Yönetim Sistemimiz, yukarıda sayılan hak sahiplerine odaklanarak tasarlanmıştır. Hastanemizde hastaların ve çalışanların beklentilerini daha iyi karşılayacak koşulları sağlamak için gerek altyapıya gerekse hizmet çeşitliliğine ve kalitesine yönelik çalışmalar yürütülmektedir.